måndag 30 juli 2012

Söt som socker

Vårt charmtroll:)

Nu är Theodor 7 månader, det är verkligen full fart om dagarna! Han har lärt sig krypa, eller åla kan man kanske mer kalla det. Han är snabb som tusan när han får syn på något han inte får greja med i varje fall. Eluttag och kablar är väldigt intressant så det blir till att barnsäkra hela huset med en gång. Han håller på att få fyra tänder samtidigt också, måste göra hemskt ont men han är lika go och glad för det:) Mamma och Pappa har han också lärt sig säga och våra hjärtan smälter... Helt tokigt vad man älskar denna unge! 

Imorgon smäller det! Då bär det av mot Norsbron, till vår hjälp har vi Kellys tre systrar med respektive och när vi är klara blir det öl och pizza på altan. :)

söndag 29 juli 2012

Tilda tyger och blocketfynd

Efter och förebild:) 

Fyndade en matsalsgrupp på Blocket för några veckor sedan, ett jätte fint bord med sex stolar. Stolarna var i riktigt dåligt skick men efter några timmar med sandpapper och slipmaskin samt några lager färg och ny klädsel ser de ut som nya. Tre av stolarna är omgjorda och har tre kvar.... Kommer göra sig kanoners i matsalen. Ska bli så härligt att äntligen ha plats att bjuda över familj och vänner på middag och slippa sitta ihopknökade i soffan runt soffbordet. Tyget hittade jag för halva priset på Panduro, älskar deras Tildatyger! Härliga färger och mönster som är lätta att matcha. 

Nu är allting packat och klart inför flytten! Vårt vardagsrum ser i nuläget ut som en stor lagerlokal, helt otroligt vad grejer man samlar på sig! 

lördag 28 juli 2012


Om tre dagar flyttar vi till detta fina hus! Det ligger i Norsbron, 10 min från Karlstad centrum. Här finns en pizzeria och trevliga grannar, mer än så vet vi inte. Just nu bor vi i en tvåa på Lamberget i Karlstad men då vi fick en liten son i julas har det blivit lite trångt i lägenheten och vi längtar till större ytor, en trädgård där man kan grilla och allt annat fantastiskt som kommer med huset. Följ med oss på vår utmaning som husägare med tummen mitt i handen! Vår tanke är att skriva och lägga upp bilder på renoveringar, grillkvällar och annat så de som står oss nära men bor på håll kan följa med i vår vardag, men också så vi själva har något att se tillbaka på när vi en dag alltför snart glömt vad vi gjort...