söndag 31 mars 2013

tisdag 26 mars 2013

Affärsidé! Dejtingsajt för singelstrumpor

Ny forskning från den senaste tvätten visar att fem av sex strumpor är nyseparerade eller inne på andra tvätten utan partner. Skrämmande fakta som ibland leder till att vissa strumpor "vänsterprasslar" med någon högerstrumpa medan dess rättmätiga partner är på vift!

Från rimfrost till vårsol på en dag

Igår jobbade Jenny kväll så vi hade hela dagen tillsammans. När Theodor bestämde sig för att vakna kl 05.20 och jag läste på termometern ville jag krypa ned under täcket igen och sova en vecka eller två, -12 grader den 25:e MARS! Om nu EU ska blanda sig i hur vi lever här i Sverige så kan de väl göra lite nytta och lagstifta om att vår vinter INTE får vara i FEM månader!
Någon däruppe tycks dock ha hört mina banningar för solen tittade fram och det blev faktiskt riktigt varmt och skönt under dagen. Vi har var ute flera gånger i vårsolen och Theodor hjälpte mig skotta bort den sista snön från verandan så snart rullar jag ut grillen ;-)


torsdag 21 mars 2013

Efter en dag på stan

Nu står vi på sjukhusets personalparkering och väntar på mamma som är på väg. Det har varit en lång men rolig dag med barnrytmik i Vikenkyrkan och fönstershopping på MittiCity. Nu vill vi båda hem, tända en brasa och krypa ned under en filt i soffan.
Theodor hittade sin gamla igelkott i bilen, påminner lite om Björne och Snigel. ;)

onsdag 20 mars 2013

Mätt, belåten och lite trött.

Theodor vet vad han vill, efter en vuxenportion fiskgratäng ville han bestämt se på Teletubbies. När jag bäddat ned honom i soffan ropar han på voff voff och han får sin lilla hund. Kramar om honom, lutar sig tillbaka med en arm om sin vän och gäspar sömnigt... Ser ut att bli en andra sovstund idag efter allt vårt spring här hemma.

tisdag 19 mars 2013

Skiftbyte i föräldrafabriken!

Från och med igår så är det jag som är hemma och tar hand om vårt underbara lilla energiknippe till son. Jenny är tillbaka på sjukhuset där hon gör sitt bästa för att de sjuka ska bli friska, eller åtminstone må så bra som möjligt. :o)
Det är inte alltid helt enkelt att ta hand om en liten, men jag och Theodor tror båda att det kommer gå bra och att vi ska ha roligt ihop. Vi kom precis in efter en kort promenad i kylan, fem minuter senare hade han rivit ur hela byrån med ytterkläder :) vände sig till mig med en vintermössa framför ansiktet, rapade högt, visade sig och sa... Heeej!! med ett leende. Det är minst sagt härligt att få vara hemma med det käraste man har!


onsdag 6 mars 2013

Utemöbler och vårkänslor delux:)

Lite snö har försvunnit från altanen så nu har minsann lite utemöbler åkt fram :) Snälla vinter, snö och minusgrader kom nu inte tillbaks!!