onsdag 24 april 2013

Trädgården börjar torka

Ja, nu börjar vi äntligen bli kvitt smältvattnet i gräsmattan. Det var lite svampigt där en stund. Tack till svärmor Christina som kom på den briljanta idén att vi kanske borde gräva undan lite löv och grenar i våra diken.
I förra veckan fick vi nämligen finbesök från Skåneland, Jennys mor o far, Theodor blev så ledsen när de åkte hemåt igår att han grät och pekade mot dörren ett bra tag. Men det är inte så konstigt för han har fått väldigt mycket uppmärksamhet och blivit riktigt bortskämd. ;)
Jag och Göran var på Bygg MAX och köpte 180m trallvirke som jag och Jenny sen byggde golv i tvättstugan med, det blev riktigt bra, före- och efterbilder kommer så snart listen är på plats. Renoveringen av källartrappan är vi också färdiga med, två projekt vi arbetat med på kvällarna istället för att titta på TV. :-)

Vad har vi mer gjort då? Förutom det vanliga vardagliga så var vi i lördags på hundraårsfest, vår alltid lika goa o glada vän Michaela som tillsammans med tre av sina vänner firade sina 25 år i livet.
Grattis igen!
Dessutom har vi grejat en del i trädgården. Göran, jag och Jenny har grävt, klippt, krattat och sågat medan Christina har tagit hand om lillgrabben och kommit med användbara trädgårdstips.

Nu sitter jag i soffan, avnjuter en kopp Löfbergs och tittar på barnprogram med
en glad Theodor. Jenny har dagpasset på sjukhuset men kommer hem lagom till att lillasyster Kebby, Christoffer, kusinerna Milja och nytillskottet Meija kommer och hälsar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar