fredag 27 december 2013

söndag 15 december 2013

Apertin herrgård

Helgen spenderades med älsklingen här, på Apertin herrgård. Vi åt ett fantastiskt gott julbord och sov sedan över i en fantastiskt fin svit. Kände mig som en prinsessa! Tack älskling för en underbar helg! Och tack till Ketty som passade Theodor:)























onsdag 11 december 2013

2½ advent, eller vad säger man?

Theodor sover gott och jag sitter i vardagsrummet, lyssnar på julmusik och dricker lite julmust, Apotekarnes förstås. "It's beginning to look a lot like Christmas", minst sagt.

Jenny är ikväll på Landstingets julfest, hon åkte när jag kom hem från jobbet. Hon var himmelskt vacker i sin nya klänning, sitt långa fina hår, lite bling och en otroligt vacker bebismage... det var nästan så jag trillade omkull när jag stod som ett fån med käken hängandes i knähöjd. 
Det är ingen tvekan om vem som har landets vackraste hustru... för det har jag!

När jag nu sökte efter lite ny musik som passar årstiden så snubblade jag över en artist jag i normala fall kanske inte skulle gett en chans, men det visade sig att han gjort en riktigt bra cover på en klassisk jullåt. Han heter Michael Bublé och är allt för smörig för min smak i vanliga fall.

Varsågod, här kommer hans bidrag till min vintriga playlist...

I vanlig ordning, klicka på bilden.

Utryckning!

Theodor leker brandmanspolisbärgare på utryckning! Det blinkar och tjuter och vi stämmer in i oljudet! Wiiiiooo! Wiiiiooo!



Allt går i perioder, det har varit "Gaga" (Gangnam Style), "kyckel", "voff voff", "taktoo", "Bicken o bäjjan" men nu är det "bannbil o lisbil" för hela slanten!
Theodor träffade en av far sins gamla vänner som är "lis" idag, men tyvärr hade han ingen uniform, då hade han blivit glad. Det får bli en annan gång. Men han fick titta på en liten brandbil som stod utanför Bergvik iaf. :)

tisdag 10 december 2013

måndag 9 december 2013

Vintern är här..


Då var det dags att plocka fram pulkan igen...





                                   Grillsäsongen och de mysiga sommarkvällarna i trädgården
                                                          känns JÄKLIGT avlägsna...






För att sätta bild på känslan..

söndag 8 december 2013

www.stoltpappa.nu

Dagen är här!
Dagen då min son utan anvisningar eller hjälp bygger LEGO på bredden och höjden. Det som behövdes var en större platta att bygga på, och det fanns i kusinerna Jesper och Melvins LEGO-låda. :)


söndag 1 december 2013

Halvtid:)

Då var halva graviditeten gjord och hälften kvar:) Glad första advent allihop!