torsdag 6 februari 2014

Minnesvärda stunder i vardagsstressen


















Som jag nämnt tidigare så går tiden oerhört fort... imorgon är det fredag IGEN, vad hände med veckan!? Vakna, dagislämning, jobb, lunch, jobb, dagishämtning, laga mat, lite lek, lägga barn, sova, bli väckt av barn, sova, bli väckt av barn, sova, bli väckt av barn, sov... nej väckarklocka! vakna, dagislämning, jobb....... und so weiter, und so weiter... tiden går fort och vi är trötta, för trötta för att blogga bevisligen, även om det blir några ord och bilder emellanåt.

Dansa... pausa...
Men det är nu man verkligen uppskattar de där fina vardagsstunderna, oftast är det Theodor som gör något sött som får oss att glömma att han hållit oss vakna en hel natt. Men det kan också vara som häromdagen när jag fyllde tjugofem... näää nu ljög jag... tjugoåtta... så passade Ketty grabben medan vi gick på husvisning i lugn och ro innan vi gick ut och åt en väldigt trevlig middag för två på Alfies inne i stan. Vi var mätta, belåtna och bara de få timmarna tillsammans gav oss båda lite energi.

Säg: - Klara, färdiga, gåååå!! så springer han som en kenyan på uppåttjack. D.v.s. glatt och snabbt.
Men nu är klockan halv tio och för kanske trettionde kvällen i rad vägrar vår tvååring sova.
Det spelar ingen roll om han sover middag eller inte, är på dagis eller inte, är ute i snön och bränner energi eller inte, vi får helt enkelt försöka acceptera det faktum att det är så här, och förhoppningsvis får vi sova någon natt nu till våren. :S

Eftersom det i vanlig ordning nästan uteslutande läggs upp bilder på lillgrabben kommer här en bild på mig och Jenny när vi dansar vår bröllopsvals till "Make you feel my love" av Adele.
Inte så traditionellt, men det är en väldigt fin låt.

Adele - Make you feel my love

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar