fredag 17 april 2015

Längtan efter sol och sommarutflykter.

Någonstans i Arboga-trakten står Theodors kompis Glassbjörnen.




När våren lyser med sin frånvaro så får man helt enkelt dra för persiennerna, bläddra bland förra årets härliga sommarbilder ett par minuter och föreställa sig att det är så det kommer se ut när man är klar för dagen och det är dags att lämna kontoret.


Theodor älskar att köpa glass, men när han fått den så brukar han bara titta på den och låta den smälta lite i handen innan han är generös nog att ge den till mig eller Jenny.
Han blir jätteglad för glassen och vi blir glada för att vi får äta upp den... win-win!






Båtkapten Finnpers



Förra året på Liseberg så skulle vi åka båt, Theodor var väldigt angelägen att få åka, ungefär som när han vill ha glass. Men när han väl fick en flytväst och vi satt i båten så satt han mest bara där och såg sig omkring, ibland rynkade han pannan och tänkte nog på vad han gett sig in i. Men efter att vi framfört denna knappt styrbara minibåt genom en snitslad bana så mottog han ett båtkörkort som han blev otroligt stolt över. Ett båtkörkort som ligger i säkert förvar i skåpet på kontoret tillsammans med hans Lisebergspass och hans polis-ID. Någon gång i månaden så vill han att jag plockar fram hans "identitetshandlingar" så att han får titta på dem en stund, för att sedan läggas tillbaka i tryggt förvar i rätt låda till nästa gång.
Jag känner igen vissa drag i det beteendet...

22:e juli, Jenny shoppar loss i Malmö på sin födelsedag och vädret var underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar