måndag 27 augusti 2012

Kontor & Trädgård

Ännu en helg med "bök o stök" i nya huset är avklarad, denna gången var det trädgården och kontorets tur att få en ansiktslyftning. Jag fyndade (vill jag tro) en STIGA gräsklippare på Johnny's i Kristinehamn med nybytt motor och vibrationsdämpare i förra veckan, men på grund av vårt fantastiska svenska sommarväder har man nästintill behövt gummistövlar för att röra sig utomhus, därför klipptes gräsmattan först i helgen, det blev helt klart bättre!

Vi har drivit ut djävulen från kontoret och med honom även de anskrämliga blommorna som spydd... *harkel* ...prydde väggarna!
Det blev riktigt fint och döm av vår förvåning när vi stod färdiga och kunde konstatera att det blev riktigt bra, vi som inte tapetserat annat än en fondvägg tidigare.
Bild på det kommer inom kort, behöver internet hemma för det först, det är bara Jenny som är modern nog att blogga via mobilen. Men bredbandsinstallatören var hemma idag, så snart är vi återigen en del av informationssamhället!

Nu spanar jag förstås efter några fina möbler till kontoret, bl.a. skulle jag vilja lägga vantarna på en chesterfieldfåtölj. Blocket har inte mycket, men på grannlandets motsvarighet finn.no finns det gott om dem.
Någon som har vägarna förbi Hersvikbygda, norr om Bergen i Norge?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar