torsdag 2 augusti 2012

Nyinflyttade!

Nu börjar vi äntligen komma på plats! Flytten gick jättebra och supersnabbt, fem timmar tog det sen var alla våra grejer och möbler på plats i huset. Tusen tack till alla som var med och hjälpte oss! Extra tack till Sören som ordnade med släp och annat! Ni är guld värda!

Nu har vi en kille här som är i full gång med att slipa och lacka golven på övervåningen. Riktigt fint kommer det bli! Golven var ordentligt slitna och det är såklart skönt att få det gjort innan man tar upp alla möbler och annat. Känns skönt att golven är i bra skick när lillkillen ska krypa runt på dem också! Bilder kommer när det blir färdigt!

Det känns verkligen riktigt bra att ha flyttat! Trotts att det i nuläget ser ut som kaos trivs vi väldigt bra. Huset är jätte mysigt och förvaringsmöjligheterna är oändliga! Något som vi verkligen saknade i lägenheten:)
Första kvällen i huset tände vi en brasa i kaminen och satt och myste en stund, vi la nog i lite för mycket ved dock för tillslut fick vi öppna både fönster och dörrar för att vädra ut bastun vi hade skapat, jaja man lär så länge man lever. Mysfaktorn var sjukt hög i varje fall:)



2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Fin blogg! :) Men tkr de uppdateras lite dåligt nu, jag vill ju veta vad som händer ju ;)

    Kram på er!

    SvaraRadera