måndag 31 december 2012

Gott nytt år!

Ikväll blir det en lugn nyårskväll hemma med Kellys syster, sambo och dotter. Det blir såklart skaldjur för hela slanten och marängswiss till efterrätt:) Kan bara hoppas att 2013 blir lika underbart som detta året varit. Året har gått så sjukt snabbt men vi har ändå hunnit med otroligt mycket med barn, husköp, renoveringar och inte minst förlovning som blev en underbar överraskning och ett fantastisk slut på året:)

Förra nyår var Theodor nyfödd och vi var precis hemkomna från BB. Han fick prova napp för första gången och sov tre timmar i sträck medan vi åt nyårsmiddag:) Typ 5 min över 12 somnade vi som trötta, lyckliga och nyblivna småbarnföräldrar. Nu ett år senare har vi världens goaste och gladaste unge om precis börjat gå för egen maskin. Vi är så glada och stolta och det finns inget vi älskar högre i välden än vår underbara unge.

För snart ett år sedan började Kelly jobba på Herman Anderssons, i april hade vi dop för Theodor och i juni var vi gäster på ett fantastisk bröllop där fina Soveig och Alexander blev äkta makar. Under sommaren njöt jag och Theodor av det fantastiska vädret (hör min ironi) och i augusti sålde vi lägenheten på engholmsgatan och flyttade in i vårt nya hus där vi hann med ett par grillkvällar innan sommaren tog slut. Hösten bestod mest av smårenoveringar hemma och vi avslutade året med att fira första julen i huset.

Ska bli roligt och intressant att se vad nästa år har att bjuda på! välkommen 2013!


Några bilder från 2012 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar