söndag 5 januari 2014

Året var 2013 :)

2013 har varit ett fantastiskt och händelserikt år för oss i Norsbron!
Året började med planering av bröllop. Riktigt roligt var det men vi insåg snabbt att det skulle krävas mer planering och jobb än vi först hade trott. Vilken kyrka skulle vi vara i? Vilken festlokal? Var skulle långväga gäster bo? Vad skulle vi äta? Vilken musik skulle spelas? Inbjudningskort skulle skickas och kläder skulle provas ut..
I mars bytte jag dagar av bebisgos mot landstingsuniformen och började jobba igen. Kelly blev hemmapappa och seperationsångesten från min lille gullegris blev påtaglig...Fy vad jobbigt det var att utan den här lilla fantastiska människan en hel arbetsdag.  
Våren fortsatte med bröllopsplaner och tiden gick extremt fort, vips så var det den 8 juni och det ringde i bröllopsklockorna. Minus dagen då Theodor kom till världen var detta den bästa dagen i mitt liv, så underbar från början till slut. Nu när man tänker tillbaka på dagen känns det nästan lite overkligt :) Tänk att vi är gifta älskling! Har en inspelning på datorn när Kellys systrar sjunger i kyrkan, tittar på den ibland och minns tillbaka, så mysigt:) 
Efter bröllopet bar det av på semester. I två veckor var vi i Bulgarien hela familjen. Det blev kanske inte så mycket mys och avkoppling som vi hade tänkt oss då vi fick spendera varje vaken minut åt att jaga efter Theodor men härligt var det:) 
Tillbaka i Sverige hann vi med några grillkvällar med släkt och vänner, Kelly byggde en lekstuga, vi hängde i trädgården och njöt av sommarkvällarna.
I Augusti fick vi veta att vi tre skulle bli fyra!! Pluset på gravtestet lyste starkt blått och vi var överlyckliga! Denna gången väntade vi inte lika länge innan vi berättade för släkt och vänner:) De första 12 veckorna gick extremt långsamt men sen fick vi se vår lilla skrutt på ultraljudsskärmen och magen började växa i rekordfart. 
Samma månad började Theodor dagis. Jag kan ärligt säga att det var några av de värsta veckorna i mitt liv. Vid vissa lämningar fick fröknarna bända loss en gråtande liten Theodor ur min famn, kan ju gissa vad jag grät hela vägen ut till bilen och hela vägen hem. Kanske var man lite extra känslig pga gravhormoner men ush va fruktansvärt hemskt det var. Man kände sig som världens största svikare, nästa barn får vara hemma för alltid:) Som tur är älskar han att vara på dagis nu :) 
I september packade vi väskorna och åkte på en miniweekend i Paris, det blev en hel del restaurangbesök, shopping och mysiga promenader i regnet. ja, det regnade i princip hela resan men vi hade det mysigt under vårt paraply. 
Hösten har även den gått väldigt snabbt och mest innehållit jobb samt att komma in i det nya livet som förälder till dagisbarn med hämtningar, lämningar, vakna nätter och nya rutiner. Sen kom jul och nyår som har firats med släkt och vänner:) Så för att summera det hela, 2013 var ett fantastiskt år!!! Ska bli spännande att se vad 2014 levererar!


Inbjudningarna till bröllopet skickades ut...



Fina vänner överraskade med möhippa! 

Klänningar skulle provas ut...
¨

Spriten skulle inhandlas..



Festlokalen skulle pyntas... 



och borden skulle dukas. 



Stora dagen var äntligen här! 



I do! 


Nygifta, här med tärna Linnea och bestman Patrik.



Alla fina släktingar och vänner som var med och firade vår dag! 



Puss i Bulgarien



Härliga dagar i värmen! 

Theodor var inne i sin Gangnam period... (Glad att den är över)

Jag fyllde år och vännerna tog ut mig på överraskningsmiddag! 

Kelly byggde lekstuga

Vi hängde en hel del med getterna i Mariebergsskogen.. 

och lekte i trägården. 

Pappa och Theodor sitter och filosoferar på trappen som min händiga make byggde 

och mina killar renoverar lite..
Tog en stor stark med en stor stark i Lund :) 

Besökte Parken zoo. 


Fick se vårt andra lilla mirakel

Var en sväng i Paris

Hängde med kusinerna



Två tjocka magar

Lillebror eller lillasyster får en puss!



och julgranen pyntades





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar