torsdag 19 september 2013

Bröllopsresa


Vilket otroligt gensvar på föregående inläggs gissningslek... hela noll gissningar, jag trodde i.a.f. TaBBalito skulle ha såpass lite att göra om dagarna att hon skulle lyckas känna igen sitt eget kylskåp, men icke! :)

Idag är det torsdag, igår var det onsdag och dagen dessförinnan så var det tisdag, förstås. Då kom jag, Jenny och Theodor hem till Karlstad med ett SJ-tåg som, hör och häpna, var i tid! Vi åkte nämligen till Skåne i torsdags förra veckan, sov hos svärmor o svärfar i Lund och på natten till fredagen lämnade vi lille Theodor sovandes och begav oss med våra pass i högsta hugg mot Köbenhavns "flyemaskinslyfteplass", Kastrup. Därifrån flög vi på en andra bröllopsresa till romantikens huvudstad Paris, denna gången bara vi två. Vår första resa i anslutning till bröllopet blev mer av en familjecharter, helt underbar, men när man jagar efter en 1½ åring från morgon till kväll så känns det kanske inte så mycket som en bröllopsresa. Den semestern spenderade vi till största delen på familjeresorten Albena.

Och det är just den resan, den första, som jag tänkt föreviga några bilder från i cyberspace.
(ja jag påbörjade en mening med "och", skjut mig).

Två nygifta fingrar som håller om varandra på sin bröllopsresa.
Glada poolkillar.


                
Balchik var en väldigt vacker kustby som vi åt god mat och drack gott i. Promenaden hem längs med kusten blev dock inte som vi tänkt oss. Tanken var en mysig 10 km lång svalkande kvällspromenad, hand i hand i månskenet. I själva verket stressade vi fram i mörkret 9 km tills vi upptäckte att vägen rasat ned i havet så det var bara att vända och gå mot byn igen. Det var minst sagt en otrevlig och tröttsam upplevelse.
Vi blev förtjusta i storstaden Varna, så vi bokade ett hotell där och åkte dit igen. Jenny letade efter köpcentrum medan Theodor gjorde kanalsökning efter Barnkanalen.
Min lilla familj.
Theodor hade under sin semester nästan ett tiotal beundrarinnor i olika åldrar.

Det fanns inte heller någon hejd på alla tåg, motorcyklar, bilar, bilar och bilar för honom att åka.
Världens i särklass coolaste semesterfirare

Fina Jenny på torget i Varna.
Shoppingen var riktigt bra, både i Bulgarien och i Rumänien som vi också besökte.
Ungefär som Duvanhuset hemma, fast annorlunda. :P
Kyparn, en till tack!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar