tisdag 7 maj 2013

En bra vecka

Ja, för att summera de senaste dagarnas händelser vill jag säga att det varit en bra vecka. Som pappaledig behöver inte en vecka nödvändigtvis innebära mån-sön, för arbetslivslagar och allmänn uppfattning av världsbilden gäller inte då. Min senaste vecka är ons-tis och den har varit bra. Innan helgen blev det premiär för Karlstads hetaste pappaduo, jag och Patrik tog med våra grabbar på en runda i stan och på Mariebergsskogen för att titta på djuren, tyvärr sov Theodor genom hela det besöket.

Sen bar det av till Hufvudstaden där vi hälsade på brorsan och hans familj. Minst lika trevligt som vanligt, om än lite kort om tid. Theodor ärvde skor, kläder och leksaker av sina äldre kusiner vilket har gjort honom MYCKET glad, framförallt då han fick syn på de två Teletubbisarna!

Här hemma har vi lekt, lekt, ätit, lekt, grillat, grejat i trädgården, grillat igen och så har vi lekt och busat en del också! Fortsätter vädret som idag med 35 grader i solen så kommer vi vara bruna och fina till bröllopet också! ;)

Idag fick han bland annat för sig att såga ned vårt körsbärsträd med sin alldeles egna motorsåg!

Kram och godnatt.

Patrik busar och Noah tittar på flickor, precis som det ska vara.


Färjan i Stockholm tyckte Theodor var skoj förstås.


Jenny, Theodor och GB-gubben som tycks dyka upp överallt. Här är han liksom vi på besök i Arbogatrakten.


Brumm! Brumm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar