söndag 28 oktober 2012

Theodor 10 månader!

Igår blev vår stora kärlek hela 10 månader!

Detta inlägg är mest skrivet för oss själva, tiden går så fort så det är roligt att ha något att gå tillbaka till och läsa när man så fort glömmer hur det varit..

Theodor idag:
I fredags var vi på BVC för 10 månaders kontroll, Theodor väger nu 9.500 g och är 76 cm lång!
Dagarna när han kunde ligga och sova i ens famn är sedan länge förbi och nu river han allt som kommer i hans väg som en liten bulldozer:) Han går och håller sig i väggar och möbler och kan nu även stå ganska stadigt utan att hålla i. Tidigare vinkade han till allt å alla, han har nu tagit det hela till en ny nivå och klappar nu i stället händerna till allt å alla. Vi går runt här hemma hela dagarna och känner oss väldigt duktiga när vi får ständiga applåder:)
Han kan säga ett par ord som mamma, pappa, titta och lampa. Super sött och man smälter varje gång!
Han har fått sex fina tänder och inga mer verkar vara på gång. Det bästa han vet är titt ut lekar, bli omkring körd med sin bil och saker som brummar. Han älskar dammsugaren och skriker av lycka när den kommer fram, vi får väl se hur länge detta håller i sig;)

Han äter bra och är super duktigt på att plocka i sig mat själv. Falukorv med makaroner och mackor med diverse pålägg är favoriterna just nu. Nätterna är väldigt varierande, vissa sover han jättebra och andra mindre bra och vissa nätter vill han fortfarande ha flaska. Senaste veckorna har gått
mycket bättre så vi hoppas att det är en trend som håller i sig. Han sover i sin säng på sitt rum med sin kaninfilt som har blivit ett måste för att kunna somna. Vi har äntligen fått in rutiner som fungerar vilket känns väldigt bra.
För att fördriva dagarna går vi på olika aktiviteter som tisdagarnas rytmik och öppna förskola. Ibland åker vi till badhuset, gungar eller bara är hemma och myser. Vi umgås mycket med Linnea och Clara och Clara och Theodor har väldigt roligt tillsammans. Det är jättekul att se hur de känner igen varandra och leker ihop:)

Han har en väldigt stark vilja och vet exakt vad han vill, ibland blir han förkrossad när roliga saker tar slut (typ när man inte länge orkar köra runt honom i bilen för det känns som ryggen ska gå av). Han har även en ful vana att gnissla tänder så man ryser i hela kroppen!
Han är en väldigt go och härlig kille. Han är nästan alltid glad och skrattar mycket vilket såklart känns fantastiskt bra. Han är väldigt kärleksfull av sig och pussas mer än gärna:) Det är nog en liten tjejtjusare vi kommer ha att göra med i framtiden!


Det finaste och bästa vi har! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar